Vi bruger Cookies

Ved at benytte accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Om brancheorganisationen

Danske Æg er en brancheorganisation, hvis medlemmer er andre foreninger, herunder ægproducenter samt virksomheder inden for ægbranchen. 

Danske Æg’s formål er at varetage medlemmernes fælles interesser overfor danske og udenlandske myndigheder, andre organisationer via Det Danske Fjerkræraad samt at fremme produktion og afsætning af danske æg og ægprodukter.

En række opgaver indenfor blandt andet bekæmpelse af fjerkræsygdomme, miljøforhold med videre er henlagt til løsning via Det Danske Fjerkræraad.

Foreningen ledes af en bestyrelse og har herudover nedsat et virksomhedsudvalg. Bestyrelsen består af otte medlemmer og en observatør:

Lars Lunding, gdr., ægproducent (formand)

Ivan Noes Jørgensen, adm. direktør, DAVA Foods (næstformand)

John Olsen, opdrætter

Jann Dollerup Vig Jensen, koncernchef, Danæg

Lars H. Thomsen, kvalitetschef, Danæg A/S

Anders Christiansen, CEO, Vallø Øko ApS

Bøgh Hansen, ægsproducent

Brian Simonsen, ægproducent

Observatør Per Kruse


Læs Danske Ægs vedtægter her