Danske Æg
Kontakt
Om brancheorganisationen Hvad står Danske Æg-mærket for? Projekter i Danske Æg Hvad er branchekoden for Danske Æg?
Danskerne har aldrig spist så mange æg Brugen af fiskemel Notat og tiltag vedr. Brystbensfrakturer Madskoler
Det sunde æg Æg og makronæringsstoffer Æg og mikronæringsstoffer Artikler
Æg i køkkenet Æggets opbygning Æggets egenskaber Materiale om egenskaber og anvendelsesmuligheder Tilberedning af æg Sunde opskrifter med æg Retter med æg til foodservice
Produktionsforhold Kvalitetskontrol Salmonella Danskernes indtag af æg
Æg og klima Æg: En klimavenlig kilde til animalsk protein Materialer
Materialer
About Danish Egg Association About Danish Egg The healthy egg How many eggs can I eat? Myths about eggs and health
Om Danske Æg Om brancheorganisationen Hvad står Danske Æg-mærket for? Projekter i Danske Æg Hvad er branchekoden for Danske Æg? Nyheder og meddelelser Danskerne har aldrig spist så mange æg Brugen af fiskemel Notat og tiltag vedr. Brystbensfrakturer Madskoler Æg og sundhed Det sunde æg Æg og makronæringsstoffer Æg og mikronæringsstoffer Artikler Æg i køkkenet Æg i køkkenet Æggets opbygning Æggets egenskaber Materiale om egenskaber og anvendelsesmuligheder Tilberedning af æg Sunde opskrifter med æg Retter med æg til foodservice Ægproduktion Produktionsforhold Kvalitetskontrol Salmonella Danskernes indtag af æg Klima Æg og klima Æg: En klimavenlig kilde til animalsk protein Materialer Materialer Materialer English About Danish Egg Association About Danish Egg The healthy egg How many eggs can I eat? Myths about eggs and health
Danske Æg
Dansk. Fødevaresikkerhed. Dyrevelfærd. Sundhed.
Kontakt

Godt for dig

I vores nye pjece kan du blive klogere på, hvorfor æg er "Godt for dig". Der er tips til, hvordan du kan tjekke om et æg er danskproduceret, og hvordan du kan bruge æg til at mindske madspild. Download den her.

webformat godt for dig.jpg
Anina KjærOctober 15, 2019
Facebook0 Twitter LinkedIn0 Reddit Tumblr 0 Likes
Previous

Dokumentation og forskning

Anina KjærOctober 15, 2019
Next

Undervisningsmateriale om æg

Anina KjærOctober 15, 2019

Få ægge-nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – og få ny inspiration og viden om æg.
Du får også hurtig besked om nye spændende konkurrencer og først-til-mølle-events.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Tak for din tilmelding.

DanskeAag_Logo.png
 

Axeltorv 3
1609 - København V

Tlf.: +45 27 24 56 91
Mail: jnl@lf.dk

 

Sundhed

Æg i køkkenet

Ægproduktion

 

Materialer

Nyheder

Om Danske Æg

PrivatlivspolitikCookiepolitik