Danske Æg
Kontakt
Om brancheorganisationen Hvad står Danske Æg-mærket for? Projekter i Danske Æg Hvad er branchekoden for Danske Æg?
Danskerne har aldrig spist så mange æg Brugen af fiskemel Notat og tiltag vedr. Brystbensfrakturer Madskoler
Det sunde æg Æg og makronæringsstoffer Æg og mikronæringsstoffer Artikler
Æg i køkkenet Æggets opbygning Æggets egenskaber Materiale om egenskaber og anvendelsesmuligheder Tilberedning af æg Sunde opskrifter med æg Retter med æg til foodservice
Produktionsforhold Kvalitetskontrol Salmonella Danskernes indtag af æg
Æg og klima Æg: En klimavenlig kilde til animalsk protein Materialer
Materialer
About Danish Egg Association About Danish Egg The healthy egg How many eggs can I eat? Myths about eggs and health
Om Danske Æg Om brancheorganisationen Hvad står Danske Æg-mærket for? Projekter i Danske Æg Hvad er branchekoden for Danske Æg? Nyheder og meddelelser Danskerne har aldrig spist så mange æg Brugen af fiskemel Notat og tiltag vedr. Brystbensfrakturer Madskoler Æg og sundhed Det sunde æg Æg og makronæringsstoffer Æg og mikronæringsstoffer Artikler Æg i køkkenet Æg i køkkenet Æggets opbygning Æggets egenskaber Materiale om egenskaber og anvendelsesmuligheder Tilberedning af æg Sunde opskrifter med æg Retter med æg til foodservice Ægproduktion Produktionsforhold Kvalitetskontrol Salmonella Danskernes indtag af æg Klima Æg og klima Æg: En klimavenlig kilde til animalsk protein Materialer Materialer Materialer English About Danish Egg Association About Danish Egg The healthy egg How many eggs can I eat? Myths about eggs and health
Danske Æg
Dansk. Fødevaresikkerhed. Dyrevelfærd. Sundhed.
Kontakt

oPSKRIFTER MED ÆG

Æg kan anvendes på mange måder i køkkenet. Den helt simple som kogt eller spejlet. Eller i kombination med en lang række andre fødevarer. Herunder finder du inspiration til at anvende æg med andre fødevarer. I mange af opskrifterne kan du nemt skifte ingredienserne ud med det, du lige har i køleskabet.

Omelet med kartoffel, spinat og frisk mozzarella
Omelet med kartoffel, spinat og frisk mozzarella
Anina KjærApril 23, 2021
Grønne kikærtepandekager
Grønne kikærtepandekager
Anina KjærMarch 23, 2021
Nudelret med strimlet omelet
Nudelret med strimlet omelet
Anina KjærMarch 23, 2021
Ovnbagte asparges med æggevinaigrette og kørvel
Ovnbagte asparges med æggevinaigrette og kørvel
Anina KjærMarch 23, 2021
Æggecups med bacon og spinat
Æggecups med bacon og spinat
Anina KjærMarch 23, 2021
Spejlæg med tomater og chorizo
Spejlæg med tomater og chorizo
Anina KjærMarch 23, 2021
Croque Madame
Croque Madame
Anina KjærMarch 23, 2021
Det perfekte pocherede æg
Det perfekte pocherede æg
Anina KjærMarch 23, 2021
Shakshuka
Shakshuka
Anina KjærMarch 23, 2021
Buddhabowl med quinoa og courgette-nudler
Buddhabowl med quinoa og courgette-nudler
Anina KjærMarch 23, 2021
Mimoseæg
Mimoseæg
Anina KjærMarch 23, 2021
Det perfekte smilende æg
Det perfekte smilende æg
Anina KjærMarch 23, 2021
Omelet med ristet chorizo og tomatchutney
Omelet med ristet chorizo og tomatchutney
Anina KjærMarch 23, 2021
Omelet med svampe og sprød crumble
Omelet med svampe og sprød crumble
Anina KjærMarch 23, 2021
  Åben omelet med bagte jordskokker, syltede rødløg og estragon
Åben omelet med bagte jordskokker, syltede rødløg og estragon
Anina KjærMarch 23, 2021
Omelet asian style
Omelet asian style
Anina KjærMarch 23, 2021
Grønkålsomelet med ristede kikærter og Vesterhavsost
Grønkålsomelet med ristede kikærter og Vesterhavsost
Anina KjærMarch 23, 2021
Omelet med vilde urter, radiser og rygeost
Omelet med vilde urter, radiser og rygeost
Anina KjærMarch 23, 2021
Sådan koger du det perfekte blødkogte æg
Sådan koger du det perfekte blødkogte æg
Anina KjærMarch 23, 2021
Krydret omelet med grønt
Krydret omelet med grønt
Anina KjærMarch 23, 2021
Older

Få ægge-nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – og få ny inspiration og viden om æg.
Du får også hurtig besked om nye spændende konkurrencer og først-til-mølle-events.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Tak for din tilmelding.

DanskeAag_Logo.png
 

Axeltorv 3
1609 - København V

Tlf.: +45 27 24 56 91
Mail: jnl@lf.dk

 

Sundhed

Æg i køkkenet

Ægproduktion

 

Materialer

Nyheder

Om Danske Æg

PrivatlivspolitikCookiepolitik