Æggecups med bacon og spinat

 
+åGGECUPS.jpg
 

Det skal du bruge

6 stk
Ca. 30 minutter

 
  • 2-3 fladbrød, pitabrød eller tortilla, gerne fuldkorn

  • 1 spsk olivenolie eller smør

  • 125 g bacon

  • 6 æg 1 pakke babyspinat, 100 g

  • Salt og peber

3 spsk revet parmesan

  • 1 muffinsform gerne i metal til 6 stk. eller ramekiner

Tilbehør

  • Evt. lidt microspirer eller andet grønt til pynt

 

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader.

Udstik brødene i 6 cirkler på en diameter på ca. 8-10 cm, passende til den form, der skal bruges.

Pensl cirklerne med olivenolie eller smør dem med smør. Fold dem ned i muffinforme.

Skær bacon i små tern.

Varm en pande ved god varme og rist bacontern, til de er gyldne og sprøde.

Tilsæt babyspinat og lad den falde sammen. Smag til med salt og peber.

Slå et æg ud i hver ”cup”.

Fordel fyldet oven på ægget i formene. Drys med revet parmesan.

Bag dem gyldne i 10-12 minutter.

Anina Kjær