Danske Æg
Kontakt
Om brancheorganisationen Hvad står Danske Æg-mærket for? Projekter i Danske Æg Hvad er branchekoden for Danske Æg?
Danskerne har aldrig spist så mange æg Brugen af fiskemel Notat og tiltag vedr. Brystbensfrakturer Madskoler
Det sunde æg Æg og makronæringsstoffer Æg og mikronæringsstoffer Artikler
Æg i køkkenet Æggets opbygning Æggets egenskaber Materiale om egenskaber og anvendelsesmuligheder Tilberedning af æg Sunde opskrifter med æg Retter med æg til foodservice
Produktionsforhold Kvalitetskontrol Salmonella Danskernes indtag af æg
Æg og klima Æg: En klimavenlig kilde til animalsk protein Materialer
Materialer
About Danish Egg Association About Danish Egg The healthy egg How many eggs can I eat? Myths about eggs and health
Om Danske Æg Om brancheorganisationen Hvad står Danske Æg-mærket for? Projekter i Danske Æg Hvad er branchekoden for Danske Æg? Nyheder og meddelelser Danskerne har aldrig spist så mange æg Brugen af fiskemel Notat og tiltag vedr. Brystbensfrakturer Madskoler Æg og sundhed Det sunde æg Æg og makronæringsstoffer Æg og mikronæringsstoffer Artikler Æg i køkkenet Æg i køkkenet Æggets opbygning Æggets egenskaber Materiale om egenskaber og anvendelsesmuligheder Tilberedning af æg Sunde opskrifter med æg Retter med æg til foodservice Ægproduktion Produktionsforhold Kvalitetskontrol Salmonella Danskernes indtag af æg Klima Æg og klima Æg: En klimavenlig kilde til animalsk protein Materialer Materialer Materialer English About Danish Egg Association About Danish Egg The healthy egg How many eggs can I eat? Myths about eggs and health
Danske Æg
Dansk. Fødevaresikkerhed. Dyrevelfærd. Sundhed.
Kontakt

oPSKRIFTER MED ÆG

Æg kan anvendes på mange måder i køkkenet. Den helt simple som kogt eller spejlet. Eller i kombination med en lang række andre fødevarer. Herunder finder du inspiration til at anvende æg med andre fødevarer. I mange af opskrifterne kan du nemt skifte ingredienserne ud med det, du lige har i køleskabet.

Omelet med æble-rugbrødscrunch
Omelet med æble-rugbrødscrunch
Anina KjærMarch 23, 2021
Omelet med grøntsager og tørret skinke
Omelet med grøntsager og tørret skinke
Anina KjærMarch 23, 2021
Flere opskrifter med æg
Flere opskrifter med æg
Anina KjærMarch 2, 2021
Newer

Få ægge-nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – og få ny inspiration og viden om æg.
Du får også hurtig besked om nye spændende konkurrencer og først-til-mølle-events.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Tak for din tilmelding.

DanskeAag_Logo.png
 

Axeltorv 3
1609 - København V

Tlf.: +45 27 24 56 91
Mail: jnl@lf.dk

 

Sundhed

Æg i køkkenet

Ægproduktion

 

Materialer

Nyheder

Om Danske Æg

PrivatlivspolitikCookiepolitik